קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

הליבוט צרוב במחבת עם ויניגרט עגבניות

הליבוט צרוב במחבת עם ויניגרט עגבניות
הליבוט צרוב במחבת עם ויניגרט עגבניות עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות ירושה, מלח ופלפל, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, הליבוט צרוב ברוטב עגבניות, ו הליבוט אפוי עם עגבניות, צלפים ויניגרט זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את העגבניות ומיציהם עם שאלוט, שום, חומץ, עירית, פטרוזיליה, 2 כפות של שמן זית ו 1/4 כפית של שומר הקרקע. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שומר קרקעשומר קרקע
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בקערה קטנה, לערבב את 3/4 הנותרים כפית שומר הקרקע עם 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שומר קרקעשומר קרקע
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מפזרים את התערובת על כל הדג. במחבת nonstick בינונית, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הליבוט ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה על הקרקעית, על 5 דקות. הפוך את הפילה והוסף את החמאה למחבת; כפית את החמאה על פילה כפי שהם מבשלים, כ 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים את ההליבוט לצלחות, כף ויניגרט עגבניות על גבי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
הליבוטהליבוט
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יין FitVine פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
יין פינו גריג ' יו FitVine
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.