המבורגר ביזון עם מאיו שום בצל מקורמל
המבורגר ביזון עם מיונז שום בצל מקורמל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1227 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 94 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, אבקת בצל, פטרוזיליה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 21 דקות. עם כפית ציון של 87% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: המבורגר ביזון עם מאיו שום בצל מקורמל, המבורגר ביזון גבינה כחול עם בצל קרמל בייקון, ו מחווני בורגר עם בצל מקורמל ומיונז צ'יפוטלה.
הוראות
בקערה גדולה לערבב את הביזון, בשר בקר sirloin, בצל, שום, פטרוזיליה עד רק בשילוב.
מוסיפים את אבקת הבצל, אבקת שום, מלח תיבול, קטשופ, ווסטרשייר, וכמה סיבובים של פלפל שחור טחון טרי.
מוסיפים את כל זה לתערובת הבשר ומערבבים היטב לשלב.
מחממים מחבת טחון גדולה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים חלק קטן מהבשר. לטעום את הבשר מבושל כדי לראות אם אתה צריך להוסיף מלח.
מוסיפים מלח לתערובת הבשר לפי הטעם. מחלקים את הבשר לתוך 4 שווה portioned קציצות עגולות ולהניח בצד.
מחממים את שומן הבייקון מעל חום בינוני גבוה במחבת גדולה ומוסיפים את הבצל. מבשלים 1 דקה, ואז מתבלים במלח. מבשלים את הבצלים, מערבבים הרבה, עד שהם מתחילים להפוך לחומים. אם הבצל מתחיל להיצמד למחבת והופך כהה מדי, יוצקים כפית של מים לגרד עם כף עץ כדי למשוך אותם מהמחבת. המשך לבשל ולבחוש את הבצל עד שהם חום כהה ומקורמל, על 8 עד 10 דקות. כבה את החימום והנח בצד.
בקערה, לשלב את המיונז, פטרוזיליה, שום, מלח ופלפל, כדי לטעום ולערבב היטב.
מחממים את המחבת הגדולה מעל חום בינוני גבוה ורסס בשמן זית.
מחממים את שמן הזית ואז מניחים את קציצות ההמבורגר במחבת. מבשלים 3 דקות בכל צד עבור בינוני-נדיר. מעל ההמבורגרים עם פרוסת גבינה. כדי להרכיב, להפיץ כמה מיונז שום על החלק התחתון של לחמניה קלוי.
שים את ההמבורגר על המיונז, למעלה עם בצל מקורמל, ואז ארוגולה. כיסוי עם ראש לחמניה. מקל קיסם לתוך cornichon ולאחר מכן מקל לתוך החלק העליון של ההמבורגר ומגישים.