המבורגר כבש עם פנים פתוחות עם רוטב יוגורט מנטה
אם יש לכם טלה טחון, שן שום, עלי נענע בתוספת 2 כפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו המבורגר טלה עם פנים פתוחות עם רוטב פיסטוק-משמש, המבורגר טלה מרוקאי עם רוטב מנטה-יוגורט, ו המבורגרים כבש עם תבלינים הודיים ורוטב יוגורט-מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית את החום בינוני גבוה.
בעוד גריל מתחמם, להקציף יחד יוגורט, מנטה טחון, מיץ לימון, ומלח לפי הטעם. טחון 1 חצי שום ציפורן ו לטאטא לתוך רוטב יוגורט.
מערבבים כבש, פטרוזיליה, בצל, מלח, פלפל, ואת כלמשטח עם הידיים בקערה עד רק בשילוב (לא תערובת יתר על המידה או קציצות יהיה קשה). טופס לתוך 4 (4 1/2 אינץ') קציצות (1/2 אינץ ' עבה).
מברשת שני הצדדים של פרוסות לחם עם 2 כפות שמן (סך הכל עבור כל הפרוסות) וגריל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפך פעם אחת, עד הזהב, 1 עד 2 דקות בסך הכל. לשפשף 1 צד של כל טוסט עם בצד לחתוך של השום הנותרים העונה עם מלח.
קציצות גריל על מתלה גריל משומן קל, מכוסה רק אם באמצעות גריל גז, מתהפך פעם אחת, עד השחמה אבל עדיין מעט ורוד במרכז, 5 עד 7 דקות בסך הכל.
לזרוק יחד mesclun, עלי נענע שלמים, שנותר שמן כפית, ומלח ופלפל לפי הטעם. מחלקים כבש בין טוסטים על צלחות, ולאחר מכן רוטב כפית מעל ולמעלה עם ירקות.
* המבורגרים יכולים להיות בגריל חם קל משומן היטב מתובל מחבת גריל גדול מרופד על חום גבוה בינוני, מתהפך פעם אחת, 9 עד 10 דקות בסך הכל.