המבורגר סלמון צלוי עם אבנית
המתכון טרטר-עקף המבורגרים סלמון בגריל יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו 20 דקות. מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו יוגורט, קליפת ליים, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: המבורגרים סלמון עם מיונז טרטר, המבורגרים סלמון עם רוטב טרטר שמיר, ו המבורגרים סלמון עם רוטב טרטר שמיר.
הוראות
בקערה קטנה, לערבב סלמון, פירורי לחם ופלפל פעמון, פירוק סלמון עם כפית. מערבבים במרכיבים בורגר הנותרים עד מעורבב היטב.
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה. תערובת סלמון צורה לתוך 4 קציצות, כל אחד על 1/2 אינץ ' עבה.
מניחים על נייר שעווה. להכניס למקרר 1 שעה. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב את כל המרכיבים רוטב טרטר. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מתלה גריל ספריי עם ספריי בישול.
גז חום או גריל פחם. מכסים המבורגרים גריל מעל חום בינוני 6 עד 8 דקות, הופך פעם אחת, עד מחומם דרך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.