המבורגר צ'ילה ירוק עם סלט אבוקדו פריך
המבורגר צ'ילה ירוק עם סלט אבוקדו פריך יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 888 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך לחמניות שומשום, גבינת פרובולון מיושנת, צ'ילי poblano, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: המבורגר צ'ילה ירוק ואבוקדו-מאיו, סלט סביצ'ה עם אבוקדו, כוסברה וירוק צ' ילה, ו ירוק צ'ילה ביזון בורגר.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מברישים את הצ ' ילי בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל עד שלפוחיות מכל הצדדים ורך, כ -12 דקות.
הסר את הצ ' ילי מהגריל, מניחים בקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לשבת 15 דקות. פיל, גזע וזרע את הצ ' ילי. תחתוך את הצ ' ילי ותניח בצד.
הפוך 4 קציצות המבורגר רופף ארוז על ידי זריקת חלק מהבשר מיד ליד. לחץ על האגודל למרכז של כל קציצה כדי לעשות קצת טוב. (בשלב זה, אתה יכול להירגע או אפילו להקפיא את ההמבורגרים בקצרה, כך שהם מחזיקים את הצורות שלהם טוב יותר כאשר מבושל.)
מברשת עם שמן העונה עם מלח ופלפל. גריל עד חרוך מעט משני הצדדים מבושל עד doneness בינוני, על 8 דקות. למעלה כל המבורגר עם 2 פרוסות גבינה, לסגור את המכסה של הגריל ולהמשיך לבשל במשך כ 30 שניות או עד הגבינה פשוט נמס.
שים את הלחמניות על הגריל, לחתוך את הצד למטה גריל עד חרוך מעט, על 15 שניות.
מניחים את ההמבורגרים על החלק התחתון, לשים כמה פרוסות של poblano על גבי הגבינה לכסות עם צמרות המבורגר.