קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

המהפך האולטימטיבי: מוס שוקולד

המהפך האולטימטיבי: מוס שוקולד
זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם תמצית vanillan, גלגלית זהב סוכר, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: המהפך האולטימטיבי: יומן שוקולד, המהפך האולטימטיבי: בראוניז שוקולד, ו המהפך האולטימטיבי: עוגיות שוקולד צ'יפס.

הוראות

1
קוצצים את השוקולד דק מאוד ומכניסים אותו לקערה גדולה שתתאים על מחבת של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים את הקקאו, הקפה והוניל עם 2 כפות מים קרים, ושופכים על השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מניחים את הקערה על המים מבעבעים בעדינות, לתת לו את כל מערבבים, ואז להסיר מהחום. השאר עם קערת השוקולד עדיין על המים, ערבוב מדי פעם כדי לבדוק כאשר נמס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מערבבים את השוקולד נמס, זה יהיה די עבה. מערבבים 2 כפות מים רותחים והשוקולד יהיה מיד דק ולהפוך חלק משיי. השאר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
לטאטא את החלבונים ביצה לפסגות רכות למדי, ואז לטאטא את הסוכר עד עבה ומבריק. מקציפים את היוגורט לשוקולד המקורר. מקפלים כשליש מהחלבונים לתוך תערובת השוקולד באמצעות כף מתכת גדולה, ולאחר מכן בעדינות מאוד לקפל את שאר הלבנים עד שהם מעורבים באופן שווה להיות זהיר לא לערבב יתר או תאבד את נפח המוס. כפית לתוך 4 כוסות קטנות או (125-150 מ " ל) ramekins וצינה במשך כמה שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מניחים כל מוס על צלחת או צלחת קטנה. למעלה עם כמה פטל, ואז אבק עם אבקת קקאו קטנה. ישמור עד 2 ימים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

מוס שוקולד עובד ממש טוב עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "