קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

המרכיב הסודי (וניל): סירי קרם וניל

המרכיב הסודי (וניל): סירי קרם וניל
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? המרכיב הסודי (וניל): סירי קרם וניל יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חלמונים, תמצית ונילן, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו המרכיב הסודי (וניל): אמנון מצופה שקדים עם רוטב וניל, קאפקייקס עם מרכיב סודי-וניל, חמאה & אגוז חלץ, ו גלידה צרפתית תוצרת בית Vanillan וסוד מלוכלך (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 149°. מרתיחים קומקום מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את הקרם בסיר קטן מעל חום בינוני. פיצול שעועית וניל לאורכו, ולהשתמש סכין קילוף לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
סכיןסכין
3
מוסיפים את הזרעים ואת התרמיל לשמנת, וחום, ערבוב מדי פעם, עד בועות קטנות מתחילות להיווצר סביב השפה של הקרם.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
זרעיםזרעים
4
בעוד הקרם הוא חימום, להכות יחד את חלמוני ביצה וסוכר על מהירות בינונית גבוהה במשך 2 דקות, עד התערובת היא חיוורת וקלה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
סוכרסוכר
5
מוסיפים את תמצית הוניל לקרם החם, ומשליכים את תרמיל הוניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
6
לטאטא ברציפות, לאט לשפוך את השמנת החמה לתוך תערובת חלמון הביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
יוצקים את התערובת לתוך 4 ramekins בודדים, ולהגדיר את ramekins בתבנית אפייה מרובע.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
יוצקים מים חמים בתבנית האפייה באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים עד מרכז הקרמים מוגדר מעט, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
בואו קרמים לבוא לטמפרטורת החדר באמבט המים שלהם, ואז לכסות את ramekins עם ניילון לעטוף, לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מגישים ישר מהמקרר.