המרכיב הסודי (וניל): סירי קרם וניל
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? המרכיב הסודי (וניל): סירי קרם וניל יכול להיות מתכון סופר לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חלמונים, תמצית ונילן, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו המרכיב הסודי (וניל): אמנון מצופה שקדים עם רוטב וניל, קאפקייקס עם מרכיב סודי-וניל, חמאה & אגוז חלץ, ו גלידה צרפתית תוצרת בית Vanillan וסוד מלוכלך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 149°. מרתיחים קומקום מים.
מחממים את הקרם בסיר קטן מעל חום בינוני. פיצול שעועית וניל לאורכו, ולהשתמש סכין קילוף לגרד את הזרעים.
מוסיפים את הזרעים ואת התרמיל לשמנת, וחום, ערבוב מדי פעם, עד בועות קטנות מתחילות להיווצר סביב השפה של הקרם.
בעוד הקרם הוא חימום, להכות יחד את חלמוני ביצה וסוכר על מהירות בינונית גבוהה במשך 2 דקות, עד התערובת היא חיוורת וקלה.
מוסיפים את תמצית הוניל לקרם החם, ומשליכים את תרמיל הוניל.
לטאטא ברציפות, לאט לשפוך את השמנת החמה לתוך תערובת חלמון הביצה.
יוצקים את התערובת לתוך 4 ramekins בודדים, ולהגדיר את ramekins בתבנית אפייה מרובע.
יוצקים מים חמים בתבנית האפייה באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים עד מרכז הקרמים מוגדר מעט, 30 דקות.
בואו קרמים לבוא לטמפרטורת החדר באמבט המים שלהם, ואז לכסות את ramekins עם ניילון לעטוף, לקרר בין לילה.