"המתולתל והטורקי"
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו המבורגרים טורקים-קטנים, טורקי-Wee סלופי ג'ו, ו גלי בשר טורקיים - עין עם רוטב דמים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את סירופ צ 'ילה-היביסקוס: להביא מים, סוכר, היביסקוס וצ' ילי לרתיחה לרגע אחד.
הסר מהחום ולאפשר תלול במשך 15 דקות. מערבבים ברוטב חריף. מסננים דרך מסננת רשת בסדר או cheesecloth. לאטום ולשמור בקירור עד שבוע.
כדי להכין קוקטייל: יוצקים סירופ צ ' ילה-היביסקוס לתחתית כוס גבוהה, ולאחר מכן למלא 2/3 מלא בקרח כתוש. למלא שייקר קוקטייל עם קרח, להוסיף ג ' ין, קורסאו, ביטר, ומיץ לימון. לנער.
לאט לאט מסננים תערובת ג ' ין וקורסאו על הקרח, כך שהוא צף על סירופ. למעלה עם קרח כתוש נוסף ולהכניס שני קשים גבוהים ישירות באמצע הזכוכית לשכפל מקלות ארטיק.