הנזירים
נזירים עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 60 . מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אם יש לכם קינמון טחון, מולסה, ג'ינג'ר טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: הנזירים, הנזירים, ו נזירים קרים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות פ קלות חמאה וקמח 3 גיליונות אפייה.
הקציפו את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, הקינמון, הג ' ינג ' ר, אגוז המוסקט, הציפורן והמלח יחד בקערה גדולה.
מקציפים את החמאה והסוכר החום יחד בקערה אחרת עם מערבל חשמלי עד שהם בהירים ותפוחים, 3 דקות.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, מכים לאחר כל תוספת.
מוסיפים את המולסה ומקציפים לתערובת אחידה. תוך כדי ערבוב איטי מוסיפים את תערובת הקמח ליצירת בלילה דביקה, נזהרים לא לערבב יתר על המידה. מקפלים פנימה את הצימוקים, החמוציות, האגוזים והג ' ינג ' ר.
מחלקים בצק ל -6 חלקים ובידיים לחות מעט מעצבים כל חתיכה ליומן רחב בגודל 1 אינץ'.
הניחו 2 בולי עץ על כל אחד מגיליונות העוגיות המוכנים, והשאירו הרבה מקום בין כל בולי עץ, מכיוון שהעוגיות התפשטו במידה ניכרת בעת האפייה.
אופים עוגיות, מסובבים את התבניות באמצע האפייה, עד להזהבה כהה אך עדיין רכה, כ -15 דקות, מצננים לחלוטין.
חותכים לרוחב לעוגיות בר ברוחב 1 1/2 אינץ'.
מגישים, או לאחסן נזירים מכוסה בטמפרטורת החדר עד 1 בשבוע.