הסנפפר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Hasenpfeffer. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכו לחנות ותביאו מלח, תבלין כבישה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו Hasenpfeffer, ו Basic Hasenpfeffer (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה לא מתכתית, לשלב בצל, חומץ, מים ותבלינים.
מוסיפים חתיכות ארנב; מכסים ומקררים במשך 48 שעות, מפנה מדי פעם.
הסר בשר; זן ומרינדה מילואים. בשר יבש היטב; מעיל בקלילות עם קמח. במחבת גדולה, להמיס חמאה; בשר חום היטב. בהדרגה להוסיף 2 ל 2-1/2 כוסות מרינדה שמורות. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד מכרז, כ 30 דקות.
מוסיפים שמנת חמוצה למיצי פאן; מערבבים רק עד מחומם דרך. כפית על ארנב.