העוף המטוגן של בובי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף מטוגן של בובי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, חלב חמאה, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט עוף סיני של בובי פליי W / רוטב בוטנים צ' ילה אדום, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו לבשל את הספר: עוף קארה גיל, AKA עוף מטוגן יפני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לרסס תבנית אפייה עם תרסיס בישול nonstick.
מערבבים יחד את הקמח ו 1 כפית של הבית תיבול בקערה קטנה.
מפזרים את העוף עם הנותרים 1 כפית תיבול הבית.
יוצקים את חלב החמאה לתוך צלחת רדודה. לדלות את העוף בחמאה, ואחריו הקמח.
מחממים 2 כפות שמן במחבת לא דביקה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי משדי העוף לשמן החם ומבשלים עד ששני הצדדים משחימים, כ -3 דקות לכל צד, ולאחר מכן מעבירים לתבנית האפייה. חזור עם שאר חזה העוף.
מעבירים את תבנית האפייה לתנור ואופים עד שהעוף מבושל דרך, כ -10 דקות.
לטאטא יחד את עמילן תירס ו 1/4 מרק עוף כוס עד מומס. תניח בצד.
כדי להפוך את הרוטב, להוסיף את הנותרים 1 כף שמן על אותו מחבת וחום על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שקוף, על 2 דקות.
מוסיפים את מרק העוף שנותר, מגרדים את שאריות המחבת בכפית עץ, מעלים את החום לגובה בינוני ומבשלים עד שהתערובת מתחילה לבעבע, בערך 2 דקות. מערבבים את קורנפלור מומס לשלב. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהתערובת מתעבה, 4 עד 5 דקות. מערבבים בחלב ופלפל שחור וממשיכים לבשל מעל חום בינוני גבוה עד מעובה, 5 דקות יותר.
הסר את העוף מהתנור ומעל כל חתיכה עם 4 כפיות של הרוטב.
מפזרים את הבצל הירוק הקצוץ.
מערבבים יחד את המלח, אבקת שום ופלפל.