ברילה ® Veggie מרפקים מק וגבינה עם פירורי לחם פריך
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: גבינת שמנת צמחונית פריך, מקרוני וגבינה עם פירורי לחם שום, רגיל וצ'יפוטלה, ו פילה דג Maruja שכבתי עם עגבניות, צלפים, פירורי לחם, וגבינה.
הוראות
פירורי לחם panko לטגן במחבת בינונית עם שמן זית במשך 2-3 דקות או עד השחי קל ופריך, להפריש.
מביאים סיר גדול וקטן של מים לרתיחה.
בינתיים במחבת גדולה לטגן שום בשמן זית עד מעט צהוב בצבע; להוסיף את במיה ו לטגן במשך 1 דקה.
מוסיפים את השמנת הכבדה ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום ולהוסיף גבינות Fontina ו Asiago לאט לשלב.
לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה, לנקז 1 דקה תחת זמן הבישול הנדרש ולזרוק עם הרוטב גבינת פרמזן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל לבן.
למעלה עם פירורי לחם פריכים.
מרכיבים
2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת Asiago גרוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פונטינה גרוסה1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף1 תפוז, גרידה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)5במיה, פרוסה5(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, מחולק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פאנקו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לבן לפי הטעם340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מרפקי Box Barilla® Veggie