קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

העוף המטוגן של גאסי עם פקאן-דבש זיגוג

העוף המטוגן של גאסי עם פקאן-דבש זיגוג
העוף המטוגן של גאסי עם זיגוג דבש פקאן יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 123 גרם של שומן, וסך הכל 1693 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם נייר חום, אבקת שום, פקאןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: גבר תופס " עוף מטוגן עם דבש-זיגוג פקאן, הודו מטוגן בשמן עמוק עם דבש, בורבון וזיגוג פקאן קלוי, ו אמנון פקאן מצופה בזיגוג דבש.

הוראות

1
יש לשטוף את העוף וללטף אותו יבש. לנצח את הביצים בצלחת 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ביצהביצה
2
הניחו את חתיכות העוף בצלחת, ומפזרים מלח, פלפל ואבקת שום. להפוך את העוף ואת העונה בצד השני, ואז להשחיל את חלקי העוף סביב בביצה עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
אבקת שוםאבקת שום
עוף שלםעוף שלם
פלפלפלפל
מלחמלח
ביצהביצה
3
שים מספיק קיצור או שמן במחבת ברזל יצוק או מחבת חשמלית לבוא רק באמצע הדרך את הצדדים של חלקי העוף.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
קיצורקיצור
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מחממים את הקיצור או השמן רק עד לעישון, על 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
שמן בישולשמן בישול
5
שים את הקמח בשקית נייר, להוסיף את חתיכות עוף, כמה בכל פעם, ולנער היטב את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
6
הסר את העוף עם מלקחיים ומניח אותו בשומן חם. מכסים את המחבת, משאירים סדק לאדים לברוח, מנמיכים את החום ל 325 מעלות F למחבת חשמלית, ומבשלים 10 דקות. הפעל את העוף עם מלקחיים, לכסות שוב (משאיר את המכסה פתוח רק סדק), ומבשלים 10 דקות יותר. חתיכות גדולות מאוד ייתכן שיהיה צורך לבשל עוד קצת.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מלקחייםמלקחיים
7
מסננים את העוף על מגבות נייר ומעבירים אותו למגש.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
כדי להפוך את הזיגוג, להמיס את החמאה בסיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
להקציף בדבש עד מעורבב היטב. להביא לרתיחה ולהוסיף פקאן. מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מצקת את הזיגוג מעל העוף המטוגן החם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פקאניםפקאנים
זיגוגזיגוג
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
מקציףמקציף

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות ויינגוט שניידר Niederhauser Hermannshohle ריזלינג Trocken. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך שהוא משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת דובדבן וקרי אולטרה היי-def; לגימה עדינה של חוט צ ' ילה על הגימור לא obtrude על המורכבות הקלילה.