העוף המטוגן של גאסי עם פקאן-דבש זיגוג
העוף המטוגן של גאסי עם זיגוג דבש פקאן יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 123 גרם של שומן, וסך הכל 1693 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם נייר חום, אבקת שום, פקאןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: גבר תופס " עוף מטוגן עם דבש-זיגוג פקאן, הודו מטוגן בשמן עמוק עם דבש, בורבון וזיגוג פקאן קלוי, ו אמנון פקאן מצופה בזיגוג דבש.
הוראות
יש לשטוף את העוף וללטף אותו יבש. לנצח את הביצים בצלחת 9 על 13 אינץ'.
הניחו את חתיכות העוף בצלחת, ומפזרים מלח, פלפל ואבקת שום. להפוך את העוף ואת העונה בצד השני, ואז להשחיל את חלקי העוף סביב בביצה עד מצופה היטב.
שים מספיק קיצור או שמן במחבת ברזל יצוק או מחבת חשמלית לבוא רק באמצע הדרך את הצדדים של חלקי העוף.
מחממים את הקיצור או השמן רק עד לעישון, על 375 מעלות F.
שים את הקמח בשקית נייר, להוסיף את חתיכות עוף, כמה בכל פעם, ולנער היטב את המעיל.
הסר את העוף עם מלקחיים ומניח אותו בשומן חם. מכסים את המחבת, משאירים סדק לאדים לברוח, מנמיכים את החום ל 325 מעלות F למחבת חשמלית, ומבשלים 10 דקות. הפעל את העוף עם מלקחיים, לכסות שוב (משאיר את המכסה פתוח רק סדק), ומבשלים 10 דקות יותר. חתיכות גדולות מאוד ייתכן שיהיה צורך לבשל עוד קצת.
מסננים את העוף על מגבות נייר ומעבירים אותו למגש.
כדי להפוך את הזיגוג, להמיס את החמאה בסיר על אש נמוכה.
להקציף בדבש עד מעורבב היטב. להביא לרתיחה ולהוסיף פקאן. מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם. מצקת את הזיגוג מעל העוף המטוגן החם ומגישים.