הפוך מראש תרנגול הודו ושכבת ביצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הכנה מראש טורקיה ביצה סטרטן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ביצים, gruyere, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: שכבת בשר פילי מקדימה, רוטב הודו מוכן מראש, ו רוטב הודו מוכן מראש.
הוראות
משמנים צלחת אפייה בינונית, צלחת תבשיל 2 ליטר או 2 מחבתות כיכר קטנות יותר. אם משתמשים במשהו רדוד, שכבה פעמיים; אם עמוק יותר, שכבה שלוש פעמים במידת האפשר.
מורחים שכבה רופפת של קוביות לחם למטה ומפזרים ירקות, פטריות, טורקיה, ואז גבינה באופן שווה מעל. חזור על 1 או 2 פעמים נוספות. זכור strata יהיה להתנפח אז לא overfill כלי.
לטאטא יחד חלב, עירית, חרדל, ביצים, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
יוצקים באופן שווה על לחם וירקות; הלחם והירקות לא צריך להיות שקוע. לעטוף בחוזקה פלסטיק להכניס למקרר במשך 8 שעות או עד 1 יום.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בואו סטרטה לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להגדיר על תבנית אפייה לתפוס כל טיפות ואופים עד עלה כמו פריטטה וזהב קל על גבי, 50 עד 60 דקות.