תאריכי קוצצים גס וב 1 1/2 - ל 2-ליטר סיר מבשלים במים, שנחשף, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מחבת מחום ומערבבים סודה לשתיה. (
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
תערובת יהיה קצף.)
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
בואו תערובת לעמוד 20 דקות.
5
בעוד התערובת עומדת, לתוך קערה לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, זנגביל, ומלח. בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי להכות יחד חמאה וסוכר עד אור ורך. לנצח ביצים 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת.
6
להוסיף תערובת קמח ב 3 קבוצות, מכות לאחר כל תוספת עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים תערובת תאריך עם הבלילה מערבבים כף עץ עד רק בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
8
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה ולהגדיר מחבת בתבנית אפייה גדולה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תאריכים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
9
הוסף מספיק מים חמים למחבת גדולה יותר כדי להגיע חצי עד הצדדים של מחבת קטנה ואופים באמצע התנור עד בודק יוצא נקי, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
הסר מחבת קטנה יותר מאמבט מים ופודינג קר כדי להתחמם על מתלה.