הפוך קדימה Ooey-דביק לחמניות עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 187 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם אידית חלב רזה, סירופ תירס, פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Ooey-דביק לחמניות קינמון, דביק, דביק, דביק, דביק Paleo לחמניות קינמון, ו מטבל פיצה דביק.
הוראות
1
ממיסים שמרים 1 כפית סוכר מגורען ב 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה; בואו לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים 3/4 כוסות קמח, 1/4 כוס סוכר מגורען, אגוז מוסקט, ומלח במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
שלב 2/3 כוס חלב, 1/4 כוס מים, וביצה. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת חלב תערובת שמרים דרך מצנח מזון; תהליך עד הבצק יוצר כדור. תהליך למשך דקה נוספת. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(קיבלר)
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
הסר מהחום. מחלקים פקאנים באופן שווה בין 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מצופה ספריי בישול. למעלה כל אחד עם חצי תערובת סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
דיאט קרם סודה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
7
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוף
8
רול לתוך מלבן 24 x 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות; מעיל כל משטח הבצק עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
9
מערבבים 1/4 כוס סוכר חום וקינמון בקערה קטנה; מפזרים באופן שווה על הבצק. החל עם צד ארוך, להפשיל ג ' לי רול אופנה; צביטה תפר לאטום (לא לאטום את הקצוות של רול).
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
חותכים את הגליל לפרוסות 24 (1 אינץ'), באמצעות חוט או חוט דנטלי. מסדרים 12 פרוסות, חותכים צדדים למעלה, בכל מחבת. מכסים בניילון נצמד מצופה בתרסיס בישול, ומניחים למקרר לעלות 8 עד 24 שעות או עד להכפלת גודלו.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
אופים לחמניות ב 375 במשך 23 דקות. תריץ סכין בקצוות החיצוניים של המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים 2/3 כוס חלב, 1/4 כוס מים, וביצה. הכה במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים. המשך לשלב
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב