הפרפל של ז'אן תיל קלי עם סלק זהוב וצנוברים
גשו לסופר וקנו פסטה, בצלים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Farfalle עם סלק זהוב, סלק ירוק וצנוברים, Farfalle עם פנצ'טה, צנוברים, ומרווה, ו פארפלה פסטה עם פרושוטו, תרד וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה (12 אינץ') כבדה, טוסט צנוברים על חום גבוה בינוני עד זהוב וריחני.
מעבירים לקערה כדי להתקרר.
מוסיפים חצי משמן הזית למחבת ומחממים על בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד שמתחילים לרכך ולהפוך זהב. להפחית את החום נמוך בינוני, מתבלים במלח, ולהמשיך לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך caramelized, כ -30 דקות.
בעוד הבצלים הם caramelizing, לקלף את הסלק ולחתוך כל פלחי 8, ולאחר מכן לחתוך את הירוקים לרצועות 1 אינץ'. מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הסלק עד למכרז, 10-15 דקות.
הסר אותם עם כפית מחוררת לקערה להתקרר, עוזב את המים לבשל את הפסטה.
כאשר הבצל הם קרמל, להוסיף את השום ומבשלים במשך 3 דקות יותר, ולאחר מכן להוסיף את סלק ירקות על גבי הבצל ולטפטף את השמן שנותר עליהם. מכסים וממשיכים לבשל עד שהירוקים רכים, כ-5 דקות.
מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה. מבשלים עד אל דנטה, ולאחר מכן לנקז, הזמנת 1 כוס מים בישול פסטה. להחזיר את הפסטה לסיר, להוסיף את תערובת הבצל סלק, ולזרוק לשלב.
מוסיפים את הפרמזן בתוספת מי פסטה 1/4 כוס בכל פעם, ומבשלים על אש נמוכה כדי ליצור רוטב משיי.
מגישים עם צנוברים קלויים ועוד פרמזן.