קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות84
מגזין

הצ'ילי הצמחוני הטוב ביותר בעולם

הצ'ילי הצמחוני הטוב ביותר בעולם
הצ'ילי הצמחוני הטוב ביותר בעולם הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 422 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותביאו אורגנו, מלח, פלפלים צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו צ'ילי העולם החדש, הצ'ילי הכי קל בעולם, ו תחרות צ'ילי שנתית 5: ערך # 3-צמחוני קינואה צ' ילי + תפריט שבועי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל, ומתבלים עם עלי דפנה, כמון, אורגנו ומלח. מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא רך, ולאחר מכן לערבב את הסלרי, פלפלים ירוקים, פלפלים חלפיניו, שום, פלפלים ירוקים צ ' ילה. כאשר ירקות מחוממים דרך, לערבב את ההמבורגר הצמחוני מתפורר. להפחית את החום נמוך, לכסות את הסיר, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
המבורגר צמחוניהמבורגר צמחוני
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מערבבים את העגבניות לתוך הסיר. צ 'ילי העונה עם אבקת צ' ילי ופלפל. מערבבים את שעועית הכליות, שעועית חומוס, ושעועית שחורה. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 45 דקות. מערבבים את התירס, וממשיכים לבשל 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
שמן זית כתית מעולה של גויהשמן זית כתית מעולה של גויה
2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)2 כוסות עוף (כ-6 קציצות קפואות)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cava Mestres Reserva Brut 1312. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קאווה מסטרס רזרבה ברוט 1312
קש חיוור צהוב בצבע עם גוונים ירוקים גלויים בועות בסדר, אלגנטי. השתקפות ברורה של הבציר: עדינות עדינה עם ניחוחות אינטנסיביים של פירות לבנים, פרחים ועשבי תיבול טריים לחתוך. על החיך הוא טרי, חושף איזון גדול של מתיקות וחומציות. נעים וקל לשתות.