הצלע העיקרית של בריאן
צריך מנה עיקרית ללא חלב? הצלע המשובחת של בריאן יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 317 גר' של חלבון, 663 גרם של שומן, וסך הכל 7568 קלוריות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ענבר, רוטב ווסטרשייר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. . וזה די טוב. נסו תפוחי אדמה הו, בריאן, קיש דה בריאן, ו בריאן מקושקשת טופו (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את המרינדה, לערבב את מרק הבצל, 4 שיני טחון של שום, רוטב סויה, סירופ מייפל, רוטב ווסטרשייר, טיפות בייקון, אבקת חרדל, ורוטב חם יחד בקערה; מערבבים את בירת הענבר.
חותכים חריצים קטנים לצלי הצלעות ראש ולדחוף רסיסי שום לתוך החריצים עד רסיסים אינם גלויים.
מניחים את הצלי לתוך שקית פלסטיק resealable גדול, יוצקים את המרינדה, ומקררים במשך 1 שעה.
הסר מהמקרר ולאפשר צלי לרבד בשקית בטמפרטורת החדר במשך שעה נוספת.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
הסר צלי מן המרינדה ומניח על המדף במחבת הצלייה.
יוצקים את המרינדה על כל הצלי, ולאפשר לטפטף לתוך המחבת. לשפשף את שמן הזית ביסודיות על הצלי, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומניחים גיליון גדול של רדיד אלומיניום על הבשר. לאטום את רדיד אלומיניום לקצוות של מחבת הקלייה.
אופים את הצלי במשך 1 שעה.
הסר את רדיד האלומיניום, ולהוסיף את הבשר עם מיצי המחבת. להחזיר את המחבת שנחשפה לתנור ולהמשיך צלייה עד הבשר הוא השחמה ומדחום בשר לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר, לא נוגע בעצמות, קורא 130 עד 135 מעלות F (54 עד 57 מעלות C) עבור בינוני נדיר, על 1 שעה יותר.
הסר את הצלי מהתנור, לכסות עם אוהל של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח 20 עד 30 דקות לפני גילוף. כאשר הבשר נח, הטמפרטורה תעלה על 10 מעלות ל 140 עד 145 מעלות F (60 עד 65 מעלות C).