קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות1
ציון בריאות93
מגזין

הצלע העיקרית של בריאן

הצלע העיקרית של בריאן
צריך מנה עיקרית ללא חלב? הצלע המשובחת של בריאן יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 317 גר' של חלבון, 663 גרם של שומן, וסך הכל 7568 קלוריות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ענבר, רוטב ווסטרשייר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום ולנטין. . וזה די טוב. נסו תפוחי אדמה הו, בריאן, קיש דה בריאן, ו בריאן מקושקשת טופו (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המרינדה, לערבב את מרק הבצל, 4 שיני טחון של שום, רוטב סויה, סירופ מייפל, רוטב ווסטרשייר, טיפות בייקון, אבקת חרדל, ורוטב חם יחד בקערה; מערבבים את בירת הענבר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
טיפות בייקוןטיפות בייקון
אבקת חרדלאבקת חרדל
סירופ מייפלסירופ מייפל
מרק בצלמרק בצל
רוטב חריףרוטב חריף
רוטב סויהרוטב סויה
מרינדהמרינדה
ציפורןציפורן
שוםשום
בירהבירה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
חותכים חריצים קטנים לצלי הצלעות ראש ולדחוף רסיסי שום לתוך החריצים עד רסיסים אינם גלויים.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
שוםשום
3
מניחים את הצלי לתוך שקית פלסטיק resealable גדול, יוצקים את המרינדה, ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
4
הסר מהמקרר ולאפשר צלי לרבד בשקית בטמפרטורת החדר במשך שעה נוספת.
5
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מניחים מדף למחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
7
הסר צלי מן המרינדה ומניח על המדף במחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
8
יוצקים את המרינדה על כל הצלי, ולאפשר לטפטף לתוך המחבת. לשפשף את שמן הזית ביסודיות על הצלי, מתבלים במלח ופלפל שחור, ומניחים גיליון גדול של רדיד אלומיניום על הבשר. לאטום את רדיד אלומיניום לקצוות של מחבת הקלייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
אופים את הצלי במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
הסר את רדיד האלומיניום, ולהוסיף את הבשר עם מיצי המחבת. להחזיר את המחבת שנחשפה לתנור ולהמשיך צלייה עד הבשר הוא השחמה ומדחום בשר לקרוא מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר, לא נוגע בעצמות, קורא 130 עד 135 מעלות F (54 עד 57 מעלות C) עבור בינוני נדיר, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
11
הסר את הצלי מהתנור, לכסות עם אוהל של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח 20 עד 30 דקות לפני גילוף. כאשר הבשר נח, הטמפרטורה תעלה על 10 מעלות ל 140 עד 145 מעלות F (60 עד 65 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור