הצלעות המעושנות והמתוקות האולטימטיביות
הצלעות המעושנות והמתוקות האולטימטיביות הן ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 799 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לך צלעות צמות נוזלי, לשפשף מעושן, צלעות חזיר סנט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו-10 דקות. נסו קנזס סיטי צלעות מעושנות ומתוקות, Smoky-צלעות בשר בקר מנגל מתוק, ו סוויט אנד סמוקי קנזס סיטי צלעות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר קרום דק מהחלק האחורי של כל לוח על ידי חיתוך לתוכו ומושך אותו. (זה יגרום צלעות יותר רך.) לשפשף את שני הצדדים של לוחות עם לשפשף יבש מעושן (על 3 עד 4 כפות. לכל לוח), לחיצה בעדינות לדבוק. לעטוף כל לוח בניילון נצמד, וצינה 8 עד 12 שעות. להשרות שבבי עץ במים 30 דקות.
הכן מעשן על פי הוראות היצרן, מביא טמפרטורה פנימית ל 225 ל 250; לשמור על טמפרטורה 15 ל 20 דקות.
מסננים שבבי עץ, ומניחים על גחלים.
מקום לוחות, צלעות בשר למעלה, על אסלת בישול; לכסות עם מכסה מעשן.
לוחות עשן, שמירה על טמפרטורה בתוך מעשן בין 225 ו 250, במשך 3 1/2 שעות.
מניחים כל לוח, צד בשר למטה, על חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום כבד חובה. (רדיד צריך להיות גדול מספיק כדי לעטוף לחלוטין לוח.) להעלות את הקצוות של נייר כדי להכיל נוזל.
יוצקים חצי צלע צמות נוזל על כל לוח. לעטוף בחוזקה כל לוח בנייר כסף. להחזיר לוחות, צלעות בשר למטה, למעשן. קוק, מכוסה מכסה, 1 עד 1 1/2 שעות, בודק רוך לאחר 1 שעה.
הסר לוחות; פתח וזרוק נייר כסף. בנדיבות מברשת שני הצדדים של לוחות עם רוטב ברביקיו מתוק-חריף.
להחזיר לוחות למעשן, ולעשן 20 דקות או עד caramelized.
ערימת גחלים חמות בצד אחד של הגריל, משאיר את הצד השני ריק.
בואו לחמם את הגריל, מכוסה במכסה הגריל, 10 דקות או עד שהטמפרטורה בפנים מגיעה 225 עד 25
(אין לי מד מובנה? הכנס מדחום בפתח האוורור העליון של הגריל. להישאר בין 225 ו-250, התאמת פורקן לפי הצורך.)
להכין מתכון לפי ההוראות שלב להשמיט שלבים 2 דרך
המקום ספוג שבבי סחוט ישירות על גחלים חמות.
לוחות גריל, צלעות בשר למעלה, בצד unlit של גריל, חשוף עם מכסה גריל, 3 1/2 שעות, שמירה בתוך טמפ גריל בין 225 ו 25
להחזיר לוחות לצד unlit של גריל, בשר הצדדים למעלה; גריל, חשוף עם מכסה גריל, 20 דקות או עד caramelized.
אור צד אחד של גריל גז, חימום עד 250 (נמוך) חום, משאיר בצד השני unlit. שמור בתוך טמפ גריל בין 225 ו 25
להכין מתכון לפי ההוראות שלב להשמיט שלבים 2 דרך
מקום ספוג שבבי סחוט במרכז ריבוע 12 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה, לעטוף בחוזקה כדי ליצור חבילה. פירס מספר חורים בחלק העליון של החבילה; מניחים ישירות על הצד המואר של הגריל.
לוחות גריל, צלעות בשר למעלה, בצד unlit של גריל, מכוסה מכסה גריל, 3 1/2 שעות, שמירה בתוך טמפ גריל בין 225 ו 25
להחזיר לוחות לצד unlit של גריל, בשר הצדדים למעלה; גריל, מכוסה מכסה גריל, 20 דקות או עד caramelized.
הכן מתכון לפי ההוראות בשלב 1, השמטת שבבי עץ.
הסר ניילון נצמד מלוחות. לעטוף כל לוח, צד בשר למטה, בנייר אלומיניום חובה כבדה.
אופים לוחות עטופים בנייר כסף, צדדים בשר למטה, על תבנית אפייה גדולה ב 350 במשך 1 שעה. לפתוח לוחות, ושופכים צלע צמות נוזל מעליהם. Rewrap לוחות בנייר כסף, ואופים l יותר שעה.
הסר לוחות מהתנור, פתח וזרוק נייר כסף. לוחות מגניבים 30 דקות.
תנחת תנור מתלה 10 סנטימטרים מחום. הגדל את טמפרטורת התנור לצלייה.
מברשת רוטב ברביקיו מתוק ומתובל משני צידי כל לוח.
לוחות צלייה, צלעות בשר למעלה, על גיליון אפייה 10 אינץ ' מחום 5 עד 6 דקות או עד צלעות הם caramelized.