הקציץ בשר של הנחל
קציץ הבשר של הנחל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 433 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. . אם יש לך בייקון, גבינת צ'דר, רוטב עגבניות מתובל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב שיבולת השועל בישול מהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם מילוי שיבולת שועל פקאן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: פאי פקאן קריק ארבעים, קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, ו רוק קריק אגם אפרסק פאי טרי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים סינטה טחון, בייקון, בצל, פלפל, שיבולת שועל, גבינת צ ' דר, שמנת חמוצה, רוטב ווסטרשייר, ומלח תיבול Cajun בקערה גדולה; צורה לתוך כיכר.
קו 1 1/2-מחבת כיכר עם פרוסות לחם. שים כיכר על הלחם.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכבר לא ורוד במרכז, כ 15 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 160 מעלות F (70 מעלות C).
מערבבים רוטב עגבניות וסוכר חום יחד בסיר על חום בינוני; ומבשלים עד שהסוכר מתמוסס.
מוסיפים גבינת צ ' דר בקבוצות קטנות, ערבוב כדי להמס כל אצווה לפני הוספת הבא. מערבבים בצל ופטרוזיליה לתוך הרוטב ולהמשיך לבשל עד חם, כ 5 דקות.
יוצקים רוטב על קציץ הבשר.