הרבד ברי במאפה פאף
גשו לסופר וקנו קורנית, מים, רוזמרין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו ברי ושאלוט מקורמל פאף מאפה ברי טארט, ברי במאפה עלים, ו בצק עלים-ברי עטוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד פטרוזיליה, שום, רוזמרין, טימין, אזובית, וסלאמי. חותכים את גבינת ברי במחצית לרוחב, כך שיש לך שני גלגלים.
מורחים את תערובת סלמי ועשב על אחד הצדדים לחתוך העליון עם החצי השני של גלגל ברי.
מניחים את גבינת ברי במרכז גיליון בצק עלים. מקפלים את בצק עלים מעל גבינת הברי, לחיצה על לאבטח את המאפה יחד באמצעות קצת מים במידת הצורך.
מברישים את הבצק עם ביצה מוכה.
אופים את המאפה בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -30 דקות.
הסר מהתנור ולתת לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.