עוגת פירורי קרמל-תפוח
עוגת פירורי קרמל-תפוח עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מיץ לימון, סוכר חום, מקל מרגרינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו קרמל תפוחים פירורים, עוגת פירורי תפוח קרמל, ו עוגת פירורי תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הקרום, כפית קלות 1 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב 1 כוס קמח ומלח בקערה; לחתוך 2 כפות חמאה וקיצור עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים משטח עם מי קרח, 1 כף בכל פעם; להוסיף חומץ. לזרוק עם מזלג עד לח ומתפורר (לא ליצור כדור).
הקש תערובת בעדינות לתוך מעגל 4 אינץ ' על לעטוף פלסטיק חובה כבדה; לכסות עם ניילון נוסף לעטוף.
רול בצק, עדיין מכוסה, למעגל 12 אינץ'. להקפיא 10 דקות או עד לעטוף פלסטיק ניתן להסיר בקלות.
הסר גיליון 1 של ניילון נצמד; להתאים את הבצק לצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
הסר גיליון עליון של ניילון נצמד. מקפלים קצוות תחת; חליל. שורה תחתונה של בצק עם חתיכת נייר; לארגן משקולות עוגה (או שעועית יבשה) על נייר.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד הקצה הוא השחמה קלות.
הסר משקולות עוגה רדיד; מגניב על מתלה חוט.
כדי להכין מילוי, להמיס 1 חמאת כף במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים 1/2 כוס סוכר חום וקינמון.
מוסיפים תערובת סוכר ותפוחים למחבת; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים ב 3 כפות קמח ומיץ לימון. כפית לתוך קרום מוכן.
כדי להכין ציפוי, כף קל 1/4 כוס קמח לתוך כוס מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב קמח 1/4 כוס סוכר חום בקערה; לחתוך 2 כפות חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה.
טפטוף סירופ על תערובת תפוחים; מפזרים ציפוי על סירופ.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד תפוחים הם מכרז. מגניב על מתלה תיל.