קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

השנקן של סבתא דאגלס.

השנקן של סבתא דאגלס.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סבתא דאגלס Schnecken. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצה בתוספת חלמון ביצה, פקאן, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו השנקן של סבתא דאגלס., מתכון שנקן, ו Douglas Fir Sparkletini (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק, להמיס את חמאת 1/2 כוס בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים את החלב והסוכר והחום רק לפושר (כ 43°), ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
יוצקים את תערובת חלב חם לתוך קערה. מערבבים את השמרים. אפשר לתערובת לשבת במשך 10 דקות, ואז מערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקציפים את כל חלמון ביצה וחלמון ביצה יחד ולהוסיף לתערובת השמרים. מערבבים את הקמח 1 כוס בכל פעם עד שיש לך בצק דביק. לגרד את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין ללוש במשך כ 5 דקות, עד שיש לך בצק נחמד וחלק. חמאה קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את הבצק בקערה מוכנה ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
שים את הקערה במקום חם ולאפשר את הבצק לעלות במשך 2 שעות, עד שילש נפח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בינתיים, מברשת 9 × 13 אינץ תבנית אפייה עם כמה חמאה מומסת (או לרסס אותו עם תרסיס שמן צמחי). כדי להכין את ציפוי הסוכר פקאן, להמיס את החמאה עם סוכר חום וסירופ תירס בסיר קטן על חום בינוני נמוך, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום ולהפיץ את התערובת בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מפזרים עם אגוזי פקאן קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
10
אגרוף למטה את הבצק ולהפוך אותו מתוך הקערה על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש לרגע, ולאחר מכן להשתמש מערוך מקור קל לגלגל את הבצק לתוך מלבן על 15 × 12 אינץ 'ו 1/8 אינץ' עבה. כדי להפוך את מילוי קינמון-סוכר, להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני נמוך ולאפשר לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מברשת את החמאה ביסודיות על פני השטח של הבצק. בקערה, מערבבים יחד את הסוכר והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מפזרים את סוכר הקינמון באופן שווה על החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
13
מגלגלים את המלבן למעלה, כמו גליל ג ' לי, לאורך קצה אחד ארוך.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
פרוס את הלוגריתם של בצק מגולגל לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומסדר את הפרוסות, חותכים את הצדדים, במחבת מוכנה. מכסים את המחבת עם חתיכת פלסטיק לעטוף (אתה יכול לרסס את ניילון לעטוף הראשון עם תרסיס שמן צמחי כדי להיות בטוח שזה לא מקל על הבצק) ולאפשר לו לעלות במקום חם במשך כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
16
אופים את השנקן עד חום זהוב, 35 עד 40 דקות, סיבוב המחבת באמצע זמן האפייה. בדוק אותם מדי פעם במהלך זמן האפייה, ואם הם נראים להשחים מהר מדי, רופף לכסות אותם עם גיליון של רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
הסר את המחבת מהתנור להתקרר על מתלה תיל במשך 5 עד 10 דקות. הפעל את השנקן מתוך המחבת בעוד עדיין חם על ידי הפיכת המחבת על מגש גדול או תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
מגישים חם schnecken.
19
מהדליה
20
Bakery Cookbook: Sweetness in Seattle by Tom Douglas And Shelley Lance. צילום: אד אנדרסון. זכויות יוצרים © 2012 by Tom Douglas. פורסם על ידי Harper
21
Collins Publishers.