השנקן של סבתא דאגלס.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סבתא דאגלס Schnecken. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצה בתוספת חלמון ביצה, פקאן, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו השנקן של סבתא דאגלס., מתכון שנקן, ו Douglas Fir Sparkletini (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הבצק, להמיס את חמאת 1/2 כוס בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את החלב והסוכר והחום רק לפושר (כ 43°), ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
יוצקים את תערובת חלב חם לתוך קערה. מערבבים את השמרים. אפשר לתערובת לשבת במשך 10 דקות, ואז מערבבים במלח.
מקציפים את כל חלמון ביצה וחלמון ביצה יחד ולהוסיף לתערובת השמרים. מערבבים את הקמח 1 כוס בכל פעם עד שיש לך בצק דביק. לגרד את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין ללוש במשך כ 5 דקות, עד שיש לך בצק נחמד וחלק. חמאה קערה גדולה.
מניחים את הבצק בקערה מוכנה ומכסים בניילון נצמד.
שים את הקערה במקום חם ולאפשר את הבצק לעלות במשך 2 שעות, עד שילש נפח.
בינתיים, מברשת 9 × 13 אינץ תבנית אפייה עם כמה חמאה מומסת (או לרסס אותו עם תרסיס שמן צמחי). כדי להכין את ציפוי הסוכר פקאן, להמיס את החמאה עם סוכר חום וסירופ תירס בסיר קטן על חום בינוני נמוך, ערבוב לשלב.
הסר מהחום ולהפיץ את התערובת בתחתית המחבת.
מפזרים עם אגוזי פקאן קצוצים.
אגרוף למטה את הבצק ולהפוך אותו מתוך הקערה על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש לרגע, ולאחר מכן להשתמש מערוך מקור קל לגלגל את הבצק לתוך מלבן על 15 × 12 אינץ 'ו 1/8 אינץ' עבה. כדי להפוך את מילוי קינמון-סוכר, להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני נמוך ולאפשר לו להתקרר.
מברשת את החמאה ביסודיות על פני השטח של הבצק. בקערה, מערבבים יחד את הסוכר והקינמון.
מפזרים את סוכר הקינמון באופן שווה על החמאה המומסת.
מגלגלים את המלבן למעלה, כמו גליל ג ' לי, לאורך קצה אחד ארוך.
פרוס את הלוגריתם של בצק מגולגל לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומסדר את הפרוסות, חותכים את הצדדים, במחבת מוכנה. מכסים את המחבת עם חתיכת פלסטיק לעטוף (אתה יכול לרסס את ניילון לעטוף הראשון עם תרסיס שמן צמחי כדי להיות בטוח שזה לא מקל על הבצק) ולאפשר לו לעלות במקום חם במשך כ 40 דקות.
אופים את השנקן עד חום זהוב, 35 עד 40 דקות, סיבוב המחבת באמצע זמן האפייה. בדוק אותם מדי פעם במהלך זמן האפייה, ואם הם נראים להשחים מהר מדי, רופף לכסות אותם עם גיליון של רדיד אלומיניום.
הסר את המחבת מהתנור להתקרר על מתלה תיל במשך 5 עד 10 דקות. הפעל את השנקן מתוך המחבת בעוד עדיין חם על ידי הפיכת המחבת על מגש גדול או תבנית אפייה.
Bakery Cookbook: Sweetness in Seattle by Tom Douglas And Shelley Lance. צילום: אד אנדרסון. זכויות יוצרים © 2012 by Tom Douglas. פורסם על ידי Harper