קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

השנקן של סבתא דאגלס.

השנקן של סבתא דאגלס.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סבתא דאגלס Schnecken. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 347 קלוריות. גשו לסופר וקנו ביצה בתוספת חלמון ביצה, פקאן, קינמון טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו השנקן של סבתא דאגלס., מתכון שנקן, ו Douglas Fir Sparkletini (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק, להמיס את חמאת 1/2 כוס בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים את החלב והסוכר והחום רק לפושר (כ 43°), ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
יוצקים את תערובת חלב חם לתוך קערה. מערבבים את השמרים. אפשר לתערובת לשבת במשך 10 דקות, ואז מערבבים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מקציפים את כל חלמון ביצה וחלמון ביצה יחד ולהוסיף לתערובת השמרים. מערבבים את הקמח 1 כוס בכל פעם עד שיש לך בצק דביק. לגרד את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין ללוש במשך כ 5 דקות, עד שיש לך בצק נחמד וחלק. חמאה קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מניחים את הבצק בקערה מוכנה ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
שים את הקערה במקום חם ולאפשר את הבצק לעלות במשך 2 שעות, עד שילש נפח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
בינתיים, מברשת 9 × 13 אינץ תבנית אפייה עם כמה חמאה מומסת (או לרסס אותו עם תרסיס שמן צמחי). כדי להכין את ציפוי הסוכר פקאן, להמיס את החמאה עם סוכר חום וסירופ תירס בסיר קטן על חום בינוני נמוך, ערבוב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
8
הסר מהחום ולהפיץ את התערובת בתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מפזרים עם אגוזי פקאן קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
10
אגרוף למטה את הבצק ולהפוך אותו מתוך הקערה על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש לרגע, ולאחר מכן להשתמש מערוך מקור קל לגלגל את הבצק לתוך מלבן על 15 × 12 אינץ 'ו 1/8 אינץ' עבה. כדי להפוך את מילוי קינמון-סוכר, להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני נמוך ולאפשר לו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
מברשת את החמאה ביסודיות על פני השטח של הבצק. בקערה, מערבבים יחד את הסוכר והקינמון.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
מפזרים את סוכר הקינמון באופן שווה על החמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
13
מגלגלים את המלבן למעלה, כמו גליל ג ' לי, לאורך קצה אחד ארוך.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
פרוס את הלוגריתם של בצק מגולגל לפרוסות בעובי 1 אינץ ' ומסדר את הפרוסות, חותכים את הצדדים, במחבת מוכנה. מכסים את המחבת עם חתיכת פלסטיק לעטוף (אתה יכול לרסס את ניילון לעטוף הראשון עם תרסיס שמן צמחי כדי להיות בטוח שזה לא מקל על הבצק) ולאפשר לו לעלות במקום חם במשך כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
אופים את השנקן עד חום זהוב, 35 עד 40 דקות, סיבוב המחבת באמצע זמן האפייה. בדוק אותם מדי פעם במהלך זמן האפייה, ואם הם נראים להשחים מהר מדי, רופף לכסות אותם עם גיליון של רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
הסר את המחבת מהתנור להתקרר על מתלה תיל במשך 5 עד 10 דקות. הפעל את השנקן מתוך המחבת בעוד עדיין חם על ידי הפיכת המחבת על מגש גדול או תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
מגישים חם schnecken.
19
מהדליה
20
Bakery Cookbook: Sweetness in Seattle by Tom Douglas And Shelley Lance. צילום: אד אנדרסון. זכויות יוצרים © 2012 by Tom Douglas. פורסם על ידי Harper
21
Collins Publishers.