השרימפס הנידח של מישל וגריסים
השרימפס הנמוכים של מישל וגריסים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל וידאלי, פלפל טחון, גריסים גסים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא משהו. נסו שרימפס וחבית מחניק, שרימפס וגרגרים נמוכים עם חרדל Vidalia ירוקים, ו שרימפס קטן Pilaf (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריסים: להביא 7 כוסות מים לרתיחה ב 4-qt. סיר מעל חום בינוני-גבוה. לאט לאט לטאטא שיבולת שועל; להפחית את החום בינוני, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 5 דקות. מכסים, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה או עד מכרז. מקפלים בגבינה ו 1/4 כוס חמאה.
הכינו רוטב שרימפס: לקלף שרימפס; devein, אם תרצה בכך.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 5 דקות או עד פריך; להסיר בייקון, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת 2 כפות. טפטוף במחבת.
ממיסים 6 כפות. חמאה בטפטופים חמים במחבת. להפחית חום.
מוסיפים בצל, פלפל poblano, ושום; קצוץ 2 דקות או עד הבצל הוא שקוף.
מוסיפים שרימפס; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים מלח והבא 2 מרכיבים; לזרוק מעיל.
מפזרים קמח על תערובת שרימפס; לזרוק.
מוסיפים מרק ואת 2 המרכיבים הבאים. מבשלים רק עד שרימפס להפוך ורוד, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים ממחבת. מערבבים בייקון ופטרוזיליה.
מגישים מעל שיבולת שועל עם בצל ירוק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס