וונטונים פריכים
וונטונים פריכים עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.46 דולר למנה. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. אם יש לכם עורות וונטון, עמילן תירס, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך את כלמתכונים. עם כפית ציון 23%, המנה הזו לא כל כך אדירה. נסו וונטוני חזיר פריכים, וונטונים עוף פריך, ו וונטון מקרל פריך (מתכונים דומים).
הוראות
שלב חזיר, ערמוני מים, בצל ירוק, רוטב סויה, עמילן תירס, מלח וג ' ינג ' ר בקערה בינונית; מערבבים היטב.
מניחים 1/2 תערובת חזיר כפית במרכז כל עור וונטון. מקפלים עור וונטון מעל מילוי ליצירת משולש. הפעל העליון של המשולש למטה לפגוש לקפל. להפוך; להרטיב 1 פינה עם מים. חפיפה מול פינה מעל פינה לחה; לחץ יחד בחוזקה.
מחממים שמן בווק או בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה עד 375 מעלות פ. וונטונים מטגנים בשמן עמוק, כמה בכל פעם, 2 עד 3 דקות, או עד שהם חומים ופריכים.
מגישים חם עם קטשופ וחרדל או רוטב חמוץ מתוק, לפי הצורך.