ויניגרט פלפל אדום צלוי
ויניגרט פלפל אדום קלוי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 220 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 22 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בזיליקום, שמן זית, מיונזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
לשפשף פלפלים עם מספיק שמן למעיל; מניחים על מגש גיליון וצולים בתנור במשך 25 עד 30 דקות או עד עורות להפוך שחור.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
מניחים פלפלים, שמן, חומץ, מיונז, גבינה, שום, בזיליקום ומלח ופלפל בבלנדר; תהליך עד חלקה. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.