ויניגרט שעועית ירוקה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, שעועית, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו שעועית ירוקה עם ויניגרט, שעועית ירוקה עם רוטב שום, ו שעועית ירוקה עם ויניגרט הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים קערה גדולה של מי קרח בכיור. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
2
מוסיפים שעועית ירוקה וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד שעועית מכרז, 3 עד 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר במהירות שעועית ירוקה למי קרח להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
מים
שעועית
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
3
לנקז ולשכב על מגבות נייר לייבוש. (ניתן לעשות עד 3 ימים מראש עד לנקודה זו. לעטוף במגבות נייר לחות, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
עטיפת פלסטיק
4
בקערה גדולה, להקציף יחד חומץ, מיץ לימון, 1/4 כפית. מלח, 1/8 כפית. פלפל, חרדל ושאלוט עד מעורבב. לאט להוסיף את שני השמנים, לטאטא כל הזמן, עד מעובה. (יכול להיות מורכב עד 3 ימים מראש, מינוס שאלוט. שמור מקורר בצנצנת זכוכית עם מכסה הדוק הולם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חרדל
שאלות
חומץ
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
הוסף שאלוט ממש לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
שאלות
6
קצת לפני ההגשה, מוסיפים שעועית לקערה עם ויניגרט. לזרוק היטב מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה.