תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז לתת לו רק חזיר...וצ'אטני ינסו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 127 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 1031 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך סוכר מגורען, זרעי שומר, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s, סאונות צ'אטני או סונט צ' אטני / תמרינד צ'אטני מתוק, ו שזיף צ'אטני עם חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה בינונית, לשלב את הקינמון, צ ' ילי, כמון, שומר, פפריקה, פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
פפריקה
שומר
פלפל
פלפל צ ' ילי
כמון
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
לשפשף כל חזיר ירך בנדיבות עם תערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
ירך חזיר
4
תן חזיר לשבת 20 עד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
5
מחממים מחבת גדולה, חסינת תנור מעל חום בינוני-גבוה. לאחר חם, להוסיף מספיק שמן כדי מעיל התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
6
מניחים את בשר החזיר tenderloins במחבת לצרוב את החזיר מכל הצדדים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מניחים את החזיר הצרוב לתוך התנור ומבשלים עד מדחום לקרוא מיידית קורא 155 עד 160 מעלות F, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
תנור
8
הסר את tenderloins מהתנור, למקם אותם על צלחת או קרש חיתוך, אוהל עם נייר ולאפשר את הבשר לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רדיד אלומיניום
תנור
9
חותכים את החזיר לפרוסות עבות 1 אינץ 'וכמויות ליברליות כפית של צ' אטני חמוציות מעל החזיר וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני חמוציות
חזיר
10
בסיר בינוני, מוסיפים את הבצל, שום, 1/2 ל 3/4 כוס מים, חומץ, סוכר, זנגביל, allspice, שומר, צ ' ילה וציפורן. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
חומץ
ציפורן
שומר
שום
ג ' ינג ' ר
בצל
פלפל צ ' ילי
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
11
מוסיפים את החמוציות לסיר ומפחיתים את החום לרתיחה. מבשלים את התערובת עד חמוציות יש מחדש ולהתחיל ריכוך פירוק. אם יותר מדי נוזל מתאדה, פשוט להוסיף יותר מים ולשמור בישול עד שאתה להשיג את העקביות הרצויה. Chutney צריך להיות בצד מוצק / chunkier של ג ' לי. לאחר צ ' אטני מבושל, מתבלים במלח ופלפל.