קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות58
מגזין

זה רק חזיר...וצ'אטני.

זה רק חזיר...וצ'אטני.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז לתת לו רק חזיר...וצ'אטני ינסו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 127 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 1031 קלוריות. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לך סוכר מגורען, זרעי שומר, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s, סאונות צ'אטני או סונט צ' אטני / תמרינד צ'אטני מתוק, ו שזיף צ'אטני עם חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית, לשלב את הקינמון, צ ' ילי, כמון, שומר, פפריקה, פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
פפריקהפפריקה
שומרשומר
פלפלפלפל
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
כמוןכמון
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לשפשף כל חזיר ירך בנדיבות עם תערובת תיבול.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ירך חזירירך חזיר
4
תן חזיר לשבת 20 עד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
5
מחממים מחבת גדולה, חסינת תנור מעל חום בינוני-גבוה. לאחר חם, להוסיף מספיק שמן כדי מעיל התחתון של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
מניחים את בשר החזיר tenderloins במחבת לצרוב את החזיר מכל הצדדים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים את החזיר הצרוב לתוך התנור ומבשלים עד מדחום לקרוא מיידית קורא 155 עד 160 מעלות F, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
8
הסר את tenderloins מהתנור, למקם אותם על צלחת או קרש חיתוך, אוהל עם נייר ולאפשר את הבשר לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
9
חותכים את החזיר לפרוסות עבות 1 אינץ 'וכמויות ליברליות כפית של צ' אטני חמוציות מעל החזיר וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
צ ' אטני חמוציותצ ' אטני חמוציות
חזירחזיר
10
בסיר בינוני, מוסיפים את הבצל, שום, 1/2 ל 3/4 כוס מים, חומץ, סוכר, זנגביל, allspice, שומר, צ ' ילה וציפורן. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
חומץחומץ
ציפורןציפורן
שומרשומר
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
מוסיפים את החמוציות לסיר ומפחיתים את החום לרתיחה. מבשלים את התערובת עד חמוציות יש מחדש ולהתחיל ריכוך פירוק. אם יותר מדי נוזל מתאדה, פשוט להוסיף יותר מים ולשמור בישול עד שאתה להשיג את העקביות הרצויה. Chutney צריך להיות בצד מוצק / chunkier של ג ' לי. לאחר צ ' אטני מבושל, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמוציותחמוציות
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
ג'ליג'לי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר

מרכיבים

2(חוֹרֶף)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה11 קילו קישואים,פתיתי צ'ילהפתיתי צ'ילה2(חוֹרֶף)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמוציות מיובשות (ראה הערה של קוק)חמוציות מיובשות (ראה הערה של קוק)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים2(חוֹרֶף)פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים4ציפורןשום, טחוןשום, טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך0(יכול להיות או להרחיק)allspice הקרקעallspice הקרקע2(חוֹרֶף)קינמון טחוןקינמון טחון1צביטהצבוט ציפורן קרקעצבוט ציפורן קרקע2(חוֹרֶף)כמון טחוןכמון טחון2(חוֹרֶף)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית, לצורבשמן זית, לצורב2(חוֹרֶף)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2בשר חזיר tenderloins (1 החבילה מכילה 2 חלציים)בשר חזיר tenderloins (1 החבילה מכילה 2 חלציים)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1בצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק