זוטות אמברוזיה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, עוגת קוקוס אננס זהוב, ציפוי מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. וזה די גרוע. נסו איך לעשות קצת | חג המולד איטלקי Trifle, אמברוזיה, ו אמברוזיה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה; לנצח במהירות נמוכה של מיקסר חשמלי 2 דקות או עד מעובה.
כפית שליש פודינג לתוך קערה של 3 ליטר.
חותכים עוגת קוקוס חצי לאורכו.
חותכים חצאי עוגה לחצות לפרוסות 1/2". מסדרים שליש פרוסות עוגה בשכבה אחת מעל פודינג. מסדרים שליש מגזרים כתום מנדרין על עוגה. סדר חצי פרוסות העוגה שנותרו על פני מקטעים כתומים.
מכסים את העוגה עם חצי מהפודינג שנותר; למעלה עם פרוסות העוגה שנותרו וחצי מהמקטעים הכתומים הנותרים. למעלה עם שאריות פודינג ומקטעים כתומים. תלולית קצפת מעל דבר פעוט.
מקשטים, אם תרצה. כיסוי וצינה כמה שעות.