זוקיני צ'יפוטלה צלוי
אם יש לכם פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, 2 כף. רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו זוקיני צ'יפוטלה צלוי, תבנית תבנית ברוקולי קלוי, ו כרוב ניצנים צלוי מחבת עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים ומערבבים 2 דקות. או עד פריך במכרז.
מוסיפים קישואים, תירס ופלפלים; מבשלים 3 דקות., ערבוב מדי פעם.
כיסוי; לבשל על אש נמוכה 7 דקות. או עד שזוקיני יהיה עדין.
מוסיפים שמנת חמוצה וגבינה; מערבבים היטב.