זוקיני קצף - - - Spuma di קישואים
זוקיני קצף - - - Spuma di קישואים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לך שמן זית בתוספת 4 כפות, עלי בזיליקום, כדי 8 קישואים להניב 2 ק " ג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Spuma di Mortadella con Salsa di Ciliegie: קצף חזיר עם רוטב דובדבן, קישואים "scapece" (קישואים מטוגנים פיקנט), ו טורטה די ריסו E קישואים (אורז וקישואים Crostata.
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את הקישואים על תבנית אפייה, בצד חתוך למטה. מסדרים את שיני השום סביב הקישואים, טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צלי בתנור 40 דקות, עד קישואים מושחרים בכמה כתמים ושום הוא חום זהוב. אפשר לקרר ולהסיר עורות מציפורן שום. בקערה של מעבד מזון, לשלב את קישואים, שום, Parmigiano-רג ' יאנו, מיץ לימון, גרידת שמנת כבדה תהליך עד חלקה.
מוסיף את בזיליקום, תהליך במשך 15 שניות ולהסיר לקערה צוננת. להכניס למקרר 30 דקות.
כדי לשרת, מניחים 3 כף בובה במרכז כל אחד 4 צלחות ומפזרים ארוגולה צעירה.
טפטוף עם שאריות שמן ומגישים.