ריגטוני קישואים ותרד שמנת עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 452 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 80 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עלי תרד לתינוק, קמח, עלי אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה הביא לך את כלמתכונים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. נסו זוקיני שמנת ותרד ריגטוני, זוקיני שמנת ותרד ריגטוני, ו תרד שמנת ריגטוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מבשלים פסטה בסיר גדול לפי ההוראות על האריזה, תוך השמטת מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים קישואים, פטריות ושום; מבשלים ומערבבים 3 עד 4 דקות. או עד שהקישואים פריכים-רכים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
קישואים
שום
5
מוסיפים קמח ותבלינים; מבשלים ומערבבים 1 דקות. מערבבים מרק; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
מרק
קמח לכל מטרה
6
מוסיפים נויפצ ' טל; מבשלים ומערבבים 2 עד 3 דקות. או עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
Neufchatel
7
מסננים פסטה; לחזור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים תערובת קישואים, תרד, פרמזן ו 1/2 כוס מוצרלה; מערבבים קלות. כף לתוך תבשיל 2 ליטר מרוסס בתרסיס בישול; למעלה עם מוצרלה שנותרה.