זיטי IV אפוי
זיטי IV אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 417 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך רוטב ספגטי, גבינת מוצרלה, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. מתכונים דומים: זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית. מבשלים בצל בשמן עד רך. מערבבים ברוזמרין ושום.
מניחים בשר טחון ונקניקיות במחבת. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד חום שווה. מערבבים בתערובת הבצל ורוטב הספגטי. מתבלים במלח. להפחית את החום נמוך, ומבשלים במשך 10 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'. בצלחת מוכנה, שכבה 1/2 של פסטה מבושלת, גבינת פרובולון, שמנת חמוצה, גבינת קוטג', וקצת פחות מ 1/2 של תערובת הבשר. לאחר מכן שכבה את שאר הפסטה, גבינת מוצרלה, תערובת בשר נותרת, וגבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 עד 30 דקות, או עד מחומם דרך גבינות נמסים.