זיתים מטוגנים איטלקיים
זיתים מטוגנים איטלקיים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 132 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת ריקוטה, טימין, שמן צמחי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו זיתים מוקפצים איטלקיים, עוף עם צלפים וזיתים איטלקיים, ו סלט לחם איטלקי עם זיתים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שקית מאפה, קצה רגיל עם פתח 1/4 אינץ
בקערה קטנה שלבו את הגבינות, הטימין וגרידת הלימון.
מכניסים את תערובת הגבינה לשקית המאפה. מסננים את תערובת הגבינה לכל זית.
מניחים את הקמח בקערה קטנה.
יוצקים את הביצה הטרופה בקערה קטנה נוספת ואת פירורי הלחם בקערה קטנה שלישית. לזרות את הזיתים בקמח. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הזיתים ומניחים בקערה עם הביצה הטרופה. מצפים את הזיתים בביצה ומעבירים לקערת פירורי הלחם. מצפים את הזיתים בפירורי הלחם.
בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת על 1 / 3של הדרך.
מחממים על אש בינונית עד שמדחום טיגון עמוק המוחדר לשמן מגיע ל -350 מעלות צלזיוס (אם אין לכם מדחום קוביית לחם תשחים תוך מספר דקות.) מטגנים את הזיתים, בקבוצות, במשך 30 עד 45 שניות עד להזהבה.
מסננים את הזיתים המטוגנים על מגבות נייר. מגניב במשך 5 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר.
![נולד בכרם]()
נולד בכרם "איל פוג' יו " (5.5 דונם, 310 מטר א.ש.ל.) שממנו בשנת 1962 הוא קיבל את שמו: זהו הקיאנטי קלאסיקו קרו הראשון. עשוי 90% סנגיובזה ומ -7% קנאיולו ו -3% קולורינו, הוא מתיישן במשך 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. כיום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור על כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של קסטלו די מונסנטו
Born in the vineyard “Il Poggio” (5.5 Ha, 310 metres a.s.l.) from which in 1962, it took its name: it is the first Chianti Classico Cru. Made of 90% Sangiovese and from 7% Canaiolo and 3% Colorino, it ages for 20 months in French oak barrels. Today it represents the most prestigious product of the company, appreciated all over the world. It is produced only in the best vintages. The company has chosen to keep a considerable quantity of bottles of this wine in the cellar being the permanent archives, able to tell the history of Castello di Monsanto