זיתים ממולאים בשקדים, אנשובי ופלפלים
זיתים ממולאים בשקדים, אנשובי ופלפלים עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 12 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 108 קלוריות. אם יש לך שקדים קלויים, שן שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: ברי En Croute ממולא זיתים ופלפלים קלויים, הליבוט עם אנשובי-זיתים ממולאים, פלפלים אדומים ואורגנו, ו Spaghettini עם עגבניות, אנשובי ושקדים.
הוראות
בצדו של סכין שף גדול, מרסקים קלות כל אחד מהזיתים ומסירים את הבורות, שומרים על הזיתים שלמים ככל האפשר. חומר 1 שקדים, 1 רצועת אנשובי ו 1 רצועת piquillo לתוך כל זית.
מניחים את הזיתים הממולאים על מגש.
בקערה, מערבבים יחד את שמן הזית, חומץ, שום וגרידת תפוזים.
יוצקים מעל הזיתים ומשרים בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות או עד 2 שעות.