זנגביל סצ'ואן מוקפץ עם פנקייק אטריות
זנגביל סצ'ואן מוקפץ עם פנקייק אטריות עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם רוטב מוקפץ, שמן צמחי, אטריות ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, דבש ג'ינג'ר עוף אטריות מוקפץ, ו עוף ואורז אטריות מוקפץ עם זנגביל ובזיליקום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים; להפריש.
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת nonstick 12 אינץ ' או ווק על חום בינוני גבוה.
הוסף אטריות, לחיצה שווה לתוך החלק התחתון של מחבת. מבשלים 8 דקות או עד התחתון הוא זהב ופריך. הפוך בזהירות על צלחת; לחזור למחבת, צד פריך למעלה. מבשלים 5 דקות או עד התחתון הוא זהב.
מניחים על מגש, וחותכים 6 פלחי. כסה וחמם.
מערבבים פירות ים וג ' ינג 'ר ב 1 כף שמן צמחי ושמן צ' ילי במחבת 2 דקות; להסיר מחבת.
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן צמחי, ומערבבים פלפל ומטגנים תרמילי אפונה 2 דקות או עד פלפל הוא פריך במכרז. להחזיר פירות ים ותערובת רוטב מוקפץ למחבת. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תערובת רותח ומתעבה. כף מעל פלחי אטריות, ומגישים מיד.