חביתה ספרדית
חביתה ספרדית יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. ארוחת הבוקר הזאת 354 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו חביתה ספרדית, חביתה ספרדית, ו חביתה ספרדית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. מקצצים את תפוחי האדמה לאורכו וחותכים כל חצי לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מחממים את השמן ב ovenproof, רצוי לא מקל, מחבת על חום בינוני.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד כמעט מכרז, על 10 דקות.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות. בזהירות לשפוך את כל אבל 1 כף שמן תפוחי אדמה ובצל. מתבלים עם 1 כפית מלח ופלפל. בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את הביצים, רוזמרין (אם שימוש), ואת המלח שנותר.
יוצקים את הביצים על תפוחי האדמה ולהפחית את החום לנמוך. לבשל, בלי לערבב, במשך 1 דקה. מערבבים פעם ומבשלים עד הביצים מתחילים להגדיר, על 3 דקות.
מעבירים לתנור ואופים עד הסט, כ 8 דקות. השתמש בסכין כדי לשחרר את החביתה מהצד של המחבת. חלק או הפוך אותו לצלחת. חתוך את הפרוסות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.טיפ: חביתה ספרדית מבושלת באופן מסורתי לחלוטין על הכיריים. כדי לנסות זאת, כאשר הביצים מתחילות להגדיר, להחליק את החביתה על צלחת, להפוך אותו בחזרה למחבת, ולסיים בישול על חום בינוני. או, אם אתה מרגיש הרפתקן, להפוך אותו.