חביתיות תפוחי אדמה מעט מותאמות מאמו
צריך תוספת חלב חינם? פנקייק תפוחי אדמה מעט מותאם מאמו יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רסק תפוחים, שמן קנולה, מלח כשר ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו מעט מתוק מעט חמוץ מרק אטריות סובה שרימפס, דבש פריחת תפוזים גולמי מחיטה מלאה ופנקייק ריקוטה המותאמים לחביתיות דבש מחיטה מלאה של דונה היי וריקוטה מ "רענן ואור", ו שטרודל תפוחים של מאמו (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את תפוחי האדמה, מיד לטבול אותם במים קרים מאוד כמו שאתה מסיים כל אחד.
הסר את תפוחי האדמה מהמים. מגררים את תפוחי האדמה ואת הבצל עם מעבד מזון מצויד להב צורמת. אל תלחץ חזק מדי על תפוחי האדמה שנכנסים ... רק מספיק כדי להעביר אותם.
מעבירים את תפוחי האדמה ואת הבצל למסננת בסדר רשת; לסחוט את כל המים לתוך קערה.
בואו עמילן תפוחי אדמה להתיישב, ואז לשפוך כמה שיותר מים ככל האפשר, משאיר את העמילן בקערה.
מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה-בצל לקערה ומערבבים בביצה, קמח, 1 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מחממים מחבת ברזל יצוק מתובלת היטב עם שכבה דקה של שמן צמחי על חום בינוני. כף גדולה של תערובת תפוחי אדמה לתוך המחבת ולשטח אותם (פנקייק דק להניב אלה פריכים). מטגנים עד הזהב בתחתית, ואז בעדינות להעיף ומטגנים את הצד השני, 3 עד 4 דקות לכל צד.
ניקוז על מגבות נייר. (אם אתה צריך לחכות כדי לשרת, מחדש פריך אותם על תבנית אפייה מצופה מגבות נייר נקיות בתנור 350 מעלות f.)
מגישים עם רסק תפוחים, או לנסות את התוספות האהובות על המשפחה שלי: סבתא רבא שלי לשים קינמון ברסק תפוחים כדי לשרת עם שלה. סבא שלי אהב את שלו עם ערימות של שמנת חמוצה קרה. סבתא שלי הגישה אותם עם אגסים שלוקים. אמא שלי צמרות אותם עם טארט, רסק תפוחים תוצרת בית עבה. אחי, ווילי, אוהב את המישור שלו עם סוכר. אבי החורג, רוני, אוהב את שלו עם קטשופ ... אבל לא הייתי מתרברב בזה!