חביתת בייקון פריך ובצל מתוק
חביתת בייקון פריך ובצל מתוק הוא מתכון ללא גלוטן וקטוגני עם מנה אחת. מנה אחת מכילה 920 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -73 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-53 יאמרו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 37 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם בייקון, מים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 85% . הציון הזה מרהיב. מתכונים דומים: טבעות בצל מתוק מטוגן קריספי , טבעות בצל קוקוס אפויות פריכות עם רוטב צ'ילי מתוק , וסטייקים צלעות עם חמאת גורגונזולה וטבעות בצל מתוק .
הוראות
מבשלים בייקון במחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהוא פריך.
מוציאים בעזרת כף מחוררת לנייר סופג לניקוז ולקרר; מפוררים את הבייקון ומניחים בצד.
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. מבשלים ומערבבים את הבצלים בחמאה עד שהם רכים, כ-10 דקות.
הכינו מחבת נון-סטיק בגודל 10 אינץ' עם ספריי בישול והניחו מעל מבער קר.
טורפים יחד את הביצים והמים; יוצקים את תערובת הביצים למחבת הקרה. מכסים ומדליקים את המבער לחום בינוני-נמוך. מבשלים עד שמתחילים לצאת אדים מהמחבת.
מפזרים מעל הביצים את הבייקון המפורר, גבינת הצ'דר, הגבינה האמריקאית, המלח והפלפל האדום.
מורחים את הבצל על הביצים. מערבבים בעדינות את המחבת בתנועות סיבוביות כדי לשחרר את החביתה ולהחליק אותה על צלחת. מקפלים את החביתה לשניים. מניחים לגבינה להימס, כ-2 דקות.
יין מומלץ: יין מבעבע
יין מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לחביתה. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.