חביתת פסטרמה פתוחה על פומפרניקל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חביתת פסטרמה פתוחה על Pumpernickel. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, שמיר, חומץ סיידרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו חביתה עם פנים פתוחות, חביתת ירקות עם פנים פתוחות, ו חביתת אספרגוס פתוחה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלפפון, חרדל, חומץ, חזרת, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל בקערה.
בואו לעמוד 10 דקות, משליך מדי פעם.
שלב הנותרים 1/8 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, שמיר, ביצים, פסטרמה, בצל בקערה, ערבוב עם מקצף.
מחממים מחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים תערובת ביצה למחבת; מבשלים 2 דקות. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 8 דקות או עד שנקבע.
מניחים 1 עלה חסה על כל פרוסת לחם; למעלה עם חתיכת חביתה 1 ותערובת מלפפון 1/4 כוס.