קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות5
ציון בריאות13
מגזין

חביתת תפוחי אדמה ספרדית

חביתת תפוחי אדמה ספרדית
אם יש לכם מלח, ביצים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. נסו חביתת תפוחי אדמה ספרדית, Tortillan Espanola (תפוח אדמה ספרדי "חביתה"), ו חביתה ספרדית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1/4 כוס השמן במחבת 8-או 9 אינץ ' ovenproof על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף 1/3 של תפוחי אדמה; לכסות עם שכבות של 1/3 כל בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מפזרים קלות עם מלח ופלפל. חזור על שכבות 2 פעמים. לבשל 5 דקות. בעדינות להפוך תערובת תפוחי אדמה מעל; לבשל 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
4
הסר תערובת תפוחי אדמה ממחבת; מקום במסננת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
ניקוז. מחבת לשטוף.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מטאטא Preheat. מקציפים ביצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8
בואו לעמוד 10 דקות.
9
חום נותר 1 כף. שמן באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להוסיף תערובת ביצה; להטות מחבת כדי לכסות באופן שווה את החלק התחתון של מחבת. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 2 דקות, בעדינות הרמת חביתה מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מקום מחבת 4 עד 6 סנטימטרים מחום. צלוי 10 דקות או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון משחימים קלות. לחתוך בעדינות סביב קצה כדי לשחרר חביתה מן המחבת; להחליק חביתה מתוך מחבת על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
חתוך לחתיכות בגודל ביס או ריבועים.
13
מגישים חמים עם קיסמים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה