קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות5
ציון בריאות13
מגזין

חביתת תפוחי אדמה ספרדית

חביתת תפוחי אדמה ספרדית
אם יש לכם מלח, ביצים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. נסו חביתת תפוחי אדמה ספרדית, Tortillan Espanola (תפוח אדמה ספרדי "חביתה"), ו חביתה ספרדית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1/4 כוס השמן במחבת 8-או 9 אינץ ' ovenproof על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להוסיף 1/3 של תפוחי אדמה; לכסות עם שכבות של 1/3 כל בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מפזרים קלות עם מלח ופלפל. חזור על שכבות 2 פעמים. לבשל 5 דקות. בעדינות להפוך תערובת תפוחי אדמה מעל; לבשל 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
4
הסר תערובת תפוחי אדמה ממחבת; מקום במסננת.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
ניקוז. מחבת לשטוף.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מטאטא Preheat. מקציפים ביצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
8
בואו לעמוד 10 דקות.
9
חום נותר 1 כף. שמן באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
להוסיף תערובת ביצה; להטות מחבת כדי לכסות באופן שווה את החלק התחתון של מחבת. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 2 דקות, בעדינות הרמת חביתה מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
מקום מחבת 4 עד 6 סנטימטרים מחום. צלוי 10 דקות או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון משחימים קלות. לחתוך בעדינות סביב קצה כדי לשחרר חביתה מן המחבת; להחליק חביתה מתוך מחבת על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
חתוך לחתיכות בגודל ביס או ריבועים.
13
מגישים חמים עם קיסמים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה