חג הודיה של עיתונות פניני ... פשטידת דלעת בגריל
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל חג ההודיה עיתונות פניני...פשטידת דלעת בגריל. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, קרום עוגה, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-48 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו חג ההודיה של פאניני ... דלעת צלויה עם סירופ מייפל חמוציות-ג'ינג'ר, מרק עגבניות בגריל עם קרוטונים גבינה בגריל (+Panini Press בגידה מ Sargento!), ו Tostadas שרימפס בגריל {The Ultimate Panini Press Cookbook Giveaway} (מתכונים דומים).
הוראות
מראש לאפות את קרום העוגה על פי המתכון או הוראות החבילה.מחממים את גריל פניני לחום בינוני גבוה.
חותכים את הדלעת לשניים ולהסיר את הזרעים ומיתרים. פרוס כל חצי לרצועות 1/2 אינץ', עושה כמיטב יכולתך כדי לשמור על כל רצועה קרוב לאותו עובי ככל האפשר (זה יבטיח אפילו צלייה מאוחר יותר).עבודה בקבוצות, במקום רצועות דלעת רבות על הגריל כפי שיתאים. סגור את הגריל כך המכסה יוצר קשר עם הדלעת מבלי ללחוץ עליו למעשה. גריל עד הדלעת רכה ומכרז עם סימני גריל כהים, 12 עד 15 דקות לכל אצווה.מחממים את התנור ל 218°. לגרוף את הדלעת מכל רצועה למעבד מזון או בלנדר ולרוקן את הדלעת במשך כמה דקות עד שהוא חלק.
להעביר 2 כוסות של הדלעת לקערה גדולה (אתה יכול לקרר או להקפיא את השארית פנקייק דלעת!).בקערה קטנה, לשלב את הסוכר, קינמון, מלח, זנגביל, ציפורן והל, ולאחר מכן להוסיף את התערובת לדלעת.
מערבבים את הביצים המוכות. מערבבים בהדרגה את החלב המאודה.
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה.
אופים את העוגה ב 218° במשך 15 דקות. להפחית את הטמפרטורה עד350 ואופים במשך 40 עד 50 דקות יותר או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.לקרר את העוגה על מתלה תיל במשך 2 שעות.