חגיגת קיץ לימונדה ביסקוטי
חגיגת קיץ לימונדה ביסקוטי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 32 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 64 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם חמאה, קליפת לימון, תמצית לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת חגיגת קיץ, סלט חגיגת קיץ, ו עוגת גלידה חגיגת קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. קו גיליון עוגיות גדול עם נייר. בקערה גדולה, מערבבים חמאה, להתרכז לימונדה, קליפת לימון, תמצית לימון וביצים עד מעורבב היטב.
מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים עד לקבלת הבצק הרך.
מחלקים בצק לשניים. על גיליון עוגיות, לעצב כל 1/2 של בצק ליומן 12x2 אינץ'.
אופים 25 עד 30 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב. מגניב 15 דקות.
בזהירות להרים לסכל כדי להעביר יומני עוגיות ללוח חיתוך. עם סכין משונן, בזהירות לחתוך כל יומן לרוחב על אלכסון קל לפרוסות 3/4 אינץ'.
מניחים פרוסות לחתוך בצד למטה על גיליון עוגיות.
אופים 15 עד 20 דקות, בעדינות להפוך את העוגיות פעם אחת במהלך האפייה. מגניב 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי. חנות מכוסה באופן רופף בטמפרטורת החדר.