קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

חוזה מרושל עם צ'וריסו, Poblanos חרוך ו Crema אבוקדו

חוזה מרושל עם צ'וריסו, Poblanos חרוך ו Crema אבוקדו
חוזה מרושל עם צ'וריסו, Poblanos חרוך ו Crema אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1424 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 107 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא אבוקדו, שמן קנולה, מלח ופלפל טרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה-צ'וריסו Sopes עם קרם אבוקדו, בטטה + צ'וריסו טאקו עם שעועית שחורה Salsan ו Crema אבוקדו Poblano קלוי, ו כריכי חוסה מרושלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הכוסברה, שמנת חמוצה, אבוקדו, גרידת ליים ומיץ במעבד מזון ולהפעיל עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל ושמורה, מכוסים בניילון נצמד ישירות מלמעלה כדי למנוע את בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
גרידת לייםגרידת ליים
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אבוקדואבוקדו
מיץמיץ
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
עבור המילוי: Preheat מחבת 12 אינץ ' כבדה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להוסיף את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הפלפלים poblano, מתבלים עם כמון, מלח ופלפל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
מלח ופלפלמלח ופלפל
כמוןכמון
4
לטגן עד הפלפלים רכים מעט שלפוחיות, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
5
להסיר מהחום ולהניח בצד.
6
באותו מחבת, להוסיף את צ ' וריסו ומבשלים על אש בינונית, לשבור עם כף עץ כפי שהוא מבשל. מבשלים את הצ ' וריסו עד משחימים ומבושלים היטב, 10 עד 15 דקות. אם צ 'וריסו שלך יש שומן נוסף אתה יכול לנקז אותו על צלחת נייר מגבת מרופדת כדי להסיר עודף שומן ולאחר מכן להוסיף את צ' וריסו בחזרה למחבת יחד עם סלסה. אם לצ ' וריסו שלך אין כל כך הרבה שומן, פשוט תוסיף לסלסה שלך ותמשיך את המסיבה. מבשלים עד מחומם דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
7
עבור הכריך לבנות: פרוסה, חמאה וטוסט כל אחד הלחמניות עד חום זהוב וקשוח.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גלולגלול
טוסטטוסט
8
מפזרים קצת גבינה על הלחמנייה התחתונה, ולאחר מכן כפית חסון של צ ' וריסו החם. על גבי צ ' וריסו מקום כמה poblanos. למרוח את הלחמנייה העליונה עם הרבה קרם אבוקדו ולהגיש אותם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
אבוקדואבוקדו
צ ' וריסוצ ' וריסו
גבינהגבינה
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
גלולגלול