פודינג לחם שיבולת שועל בננה
פודינג לחם שיבולת שועל בננה יכול להיות בדיוק המתכון לצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. תמורת 41 סנט למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 6 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 257 קלוריות . 43 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות . אם יש לכם בננות, שיבולת שועל מגולגלת, חלב דל שומן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 46% , וזה די טוב. מתכונים דומים: פודינג שיבולת שועל בננה , לחם בננה מקמח שיבולת שועל ולחם בננה שיבולת שועל צ'יאן .
הוראות
בקערה גדולה שוברים את הלחם לחתיכות קטנות.
מוסיפים שיבולת שועל וחלב; לְרַגֵשׁ.
מניחים לעמוד במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 8x8 אינץ'.
לתערובת החלב מוסיפים: חמאה, בננות, סוכר חום וצימוקים (אם רוצים). מערבבים רק לאיחוד ויוצקים לתבנית מוכנה.
אופים ב-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) במשך 45-55 דקות, או עד שהפודינג מתייצב. מצננים לפני ההגשה.