חומוס חם, פלפל אדום וסלט תרד עם האריסה
חומוס חם, פלפל אדום, סלט תרד עם הריסאן נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 219 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ שרי, חרדל דיז'ון, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חומוס חם, שומר & סלט פלפל, חומוס חם, סלט צ'וריסו ופלפל, ו אספרגוס חם וטוסט בייקון עם פלפל אדום-שאלוט ויניגרט.
הוראות
להקציף חומץ, חרדל, מלח, פלפל, ו 2 כפית. האריסה בקערה. בהדרגה להקציף בשמן זית. טעם; להוסיף יותר אריסה אם אתה רוצה רוטב חם. תניח בצד.
הפוך סלט: לשים פלפלים על תבנית אפייה צלייה, הופך מעת לעת, עד חרוך על כל הצדדים, על 20 דקות.
מניחים פלפלים בשקית נייר כ -15 דקות כדי לאפשר קיטור לכוד כדי לשחרר את עורם.
הסר עורות חרוך, גבעולים, זרעים; פלפלים לחתוך לתוך 1/2-in. חלקים.
בינתיים, מחממים שמן זית במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים חצילים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך ומתחיל צבע, על 12 דקות.
להוסיף חומוס, 2 כפות. מים, ו 3/4 כפית. כל מלח ופלפל; לבשל, ערבוב, לערבב טעמים, על 3 דקות. מערבבים בפלפלים קצוצים.
הסר מהחום ולתת לעמוד עד ירקות חמים אבל לא חם.
בקערה גדולה, לזרוק תרד, מנטה, ובצל אדום עם חצי ויניגרט.
מוסיפים תערובת חומוס, טפטוף עם רוטב נוסף, וזורקים שוב למעיל. מתבלים בטעם עם יותר מלח ופלפל.
* קנה אריסה, משחת צ ' ילה ותבלינים צפון אפריקה, בחלק הבינלאומי של סופרמרקטים רבים.
רמת החום משתנה מאוד ממותג למותג, אז לנסות קצת לפני השימוש.