חזה בקר
חזה בקר לוקח בערך 4 שעות ו-35 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 10 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 39 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 418 קלוריות. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך גזר, שיני שום, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה מתכון די יקר לחובבי אוכל יהודי. זה יהיה להיט באירוע חנוכה שלכם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 91%. מתכונים דומים: חזה בקר, חזה בקר ברביקיו וחזה בקר חריף.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
על קרש חיתוך, מועכים את השום ו-1/2 כפית מהמלח יחד עם הצד השטוח של סכין לעיסה.
מוסיפים את הרוזמרין וממשיכים למעוך עד להטמעה.
שמים את משחת השום-רוזמרין בקערה קטנה ומוסיפים 2 כפות שמן זית; מערבבים לאיחוד.
מתבלים את שני צידי החזה בכמות נכבדת של מלח כשר ופלפל שחור גרוס.
מניחים תבנית צלייה גדולה או תנור הולנדי על להבה בינונית-גבוהה ומצפים בשמן הזית הנותר.
שמים את החזה בתבנית הצלייה וצורבים ליצירת קרום חום יפה משני הצדדים.
הניחו את הירקות מסביב לחזה ויוצקים את משחת הרוזמרין על הכל.
מוסיפים את היין והעגבניות; לזרוק פנימה את הפטרוזיליה ועלי הדפנה. מכסים את התבנית היטב בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור.
אופים במשך כ-3 עד 4 שעות, ומטגנים כל 30 דקות עם מיצי המחבת, עד שהבשר רך במזלג.
מוציאים את החזה לקרש חיתוך ונותנים לו לנוח 15 דקות. מוציאים את הירקות מתבנית הצלייה על מגש, מכסים כדי להתחמם.
שופכים מעט מעודפי השומן, ומניחים את מחבת הצלייה עם מיצי המחבת על הכיריים על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים ומערבבים 5 דקות עד שהרוטב מצטמצם ב-1/
(אם רוצים רוטב סמיך יותר, מערבבים 1 כף קמח עם 2 כפות יין או מים ומערבבים לתוך הרוטב).
פורסים את החזה לרוחב הגרגר (קווי השריר) באלכסון קל.
מגישים עם לביבות תפוחי אדמה.
4 תפוחי אדמה רדומים בינוניים, קלופים
מלח כשר ופלפל שחור גרוס טרי
בעזרת פומפיה או מעבד מזון מגררים גס את תפוחי האדמה והבצל.
שים את תפוחי האדמה והבצל המגוררים יחד בבד גבינה או מגבת תה וסובב אותם כדי לסחוט את הנוזלים העודפים.
שמים את תפוחי האדמה והבצל היבשים בקערה ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים פנימה את החלבונים והעירית לחיבור התערובת.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית ומצפים ב-1/4 אינץ' של שמן. עבור כל פנקייק, קחו כ-2 כפות מתערובת תפוחי האדמה והורידו לשמן החם; משטחים בעדינות בעזרת מרית כדי שיתטגנו דק ופריך. מטגנים 3 עד 4 דקות מכל צד, עד להזהבה.
הסר לנייר סופג לניקוז; מתבלים במלח כשלביבות תפוחי האדמה עדיין חמות. ממשיכים בטיגון, מוסיפים עוד שמן לפי הצורך, עד שכל התערובת נגמרת.
מגישים מיד עם רסק תפוחים, אם רוצים.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
חזה בקר עובד ממש טוב עם שיראז, טמפרניו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות את Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-16 דולר לבקבוק.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.