חזה בקר בסגנון טקסס
חזה בקר בסגנון טקסס דורש כ -6 שעות ו-55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 444 קלוריות , 48 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו עשן נוזלי, פלפל, קטשופ ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זה יהיה להיט באירוע חנוכה שלכם. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל היהודי הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 61% . מתכונים דומים: חזה בקר בסגנון טקסס ברביקיו , חזה בקר מעושן, שפשוף תבלינים, חזה חזה בסגנון טקסס על טוסט טקסס , ובריסק בסגנון טקסס .
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, משלבים את רוטב ווסטרשייר, אבקת צ'ילי, עלי דפנה, שום, מלח סלרי, פלפל ואם רוצים, עשן נוזלי.
חותכים את החזה לשניים; להוסיף לתיק. אוטמים את השקית והופכים למעיל. מקררים למשך הלילה.
העבירו את בשר הבקר ל-5 או 6 קטר. בישול איטי; להוסיף מרק. מכסים ומבשלים על נמוך 6-8 שעות או עד לריכוך.
לרוטב, בסיר קטן מטגנים בצל בשמן עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה את שאר החומרים; לחמם דרך.
הסר את החזה מהסיר האיטי; להשליך עלי דפנה.
מניחים 1 כוס מיצי בישול בכוס מדידה; להרחיק שומן.
מוסיפים לרוטב הברביקיו. לזרוק את שאר המיצים.
מחזירים את החזה לבישול האיטי; מעל תערובת הרוטב. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. פורסים בשר בקר דק על פני התבואה; להגיש עם רוטב.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, טמפרניו וזינפנדל הן אפשרויות נהדרות עבור חזה בקר. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. הכוכב הלבן של Moet & Chandon () עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()]()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.