חזה בקר חצוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של יהודיים, אז תנו הזדמנות ל חזה בקר חצוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 64 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 669 קלוריות. אם יש לך רוטב טריאקי, קטשופ, ג'ינג'ר אייל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מושלם עבור חנוכה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: קציצות בשר חצופות, בשר עסיסי עם ברוקולי, ו בקר חריף מערבבים ומטגנים.
הוראות
מקום חזה בקר, צד שומן למעלה, במחבת קלייה מרופדת בנייר אלומיניום.
מערבבים יחד ג ' ינג ' ר אייל, קטשופ ורוטב טריאקי; לשפוך מעל בריסקט.
אופים, מכוסה, ב 350 במשך 3 שעות.
מוסיפים גזר ותפוחי אדמה. מכסים ומבשלים 30 דקות יותר או עד בריסקט וירקות במכרז.
הסר בריסקט וירקות מחבת, הזמנת תערובת רוטב במחבת; בואו לעמוד 20 דקות.
חותכים חזה בקר על פני התבואה לפרוסות דקות באמצעות סכין חדה.
יוצקים רוטב על חזה פרוס וירקות כדי לשמור על לח.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו במרינדה Kikkoman & רוטב Teriyaki.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
בשר בקר עובד ממש טוב עם שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. לוק סירה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![לוק סירה]()
לוק סירה
לוק סירה הוא אדום בעל גוף מלא ארוז עם צבע עמוק, ריכוז של טעמים ואלגנטיות קטיפה. היין פותח עשיר ונועז, המציע פלפל, ליקריץ, שוקולד מריר ותבלינים ואחריו אוכמניות, ופירות מסוכרים. גימור ארוך מדגיש את הבשלות והמורכבות של היין.